utorak, 1. prosinca 2015.
POZNATA RUSKA TRAVARKA OTKRIVA RECEPT: SA OVIM RECEPTOM MOŽETE SMANJITI STRUK ZA 10 CM za 10 DANA
“Zahvaljujući ovom receptu, grupa žena je uspešno smanjivala obim struka za 1 cm dnevno!”
Ovaj melem eliminiše višak masnoće i vode iz tela, poboljšava funkciju mozga, pamćenje, sluh i vid. Glavni sastojci ovog recepta je sveži ren, med i neprskani limun sa korom. Blagotvorno dejstvo meda i limuna je opšte poznato, dok renu nije posvećeno dovoljno pažnje.
Sok od rena uništava bakterije koje izazivaju dizenteriju i tuberkulozu, salmonelu, kao i mnoge gljivice. Pospešuje funkciju varenja stimulacijom izlučivanja želudačnih i crevnih sokova, žuči i enzima iz pankreasa. Ren stimuliše jetru, stimuliše srce i cirkulaciju i pored toga je odličan diuretik, a pomaže i kod reumatizma.
Neophodan je kao dodatak drugim jelima, posebno u masnoj hrani, jer pomaže u varenju. Ren čisti organizam, poboljšava metabolizam, smanjuje umor, a najviše se preporučuje za dijabetičare. Stimuliše reprodukciju i razvoj korisnih bakterija u radu creva.
Zbog svog sastava (vitamin C, kalijum, vitamin B1, vitamin B6, gvožđa, kalcijum, vitamin B2, magnezijum, fosfor…) ren je izuzetno dobar kao lek.
Njegova lekovita svojstva su poznata još iz antičke Grčke. Čak i 1500 godina pre nove ere ljudi su ga koristili za ublažavanje bolova u leđima.
Ako imate veći koren rena, možete ga umotati u aluminijumsku foliju i ostaviti u frižideru. Ako želite da ren ostane svež i posle tri nedelje, pomešajte kašiku šećera i 4 kašike limunovog soka ili sirćeta. U dobro zatvorenoj tegli, ren može stajati u frižideru 3 nedelje.
POTREBNI SASTOJCI
125 g rena,
3 neprskana limuna,
3 kašike meda.
PRIPREMA
U blenderu usitnite 125 grama rena. Uzmite tri limuna, isecite ih, izvadite semenke iz njih i zajedno sa korom ih usitnite blenderom, a zatim pomešajte sa renom. Nakon toga dodajte tri kašike meda i sve dobro sjedinite. Držite ovu smesu u zatvorenoj tegli u frižideru.
Uzmite jednu kašiku melema dva puta dnevno uz obrok. Ovu smesu koristite 3 nedelje i videćete kako se smanjuje obim vašeg struka.
(espreso/webtribune)
0 komentari