utorak, 27. listopada 2015.

BRŽI I UKUSNI RUČAK NISTE PROBALI: PILEĆA PRSA U FINOM UMAKU



Još jedan brzinski recept iz časopisa"Hrana i vino"...Jednostavno a fino,za ručak na brzinu...uz prilog po želji....
Sastojci
    50 dag pilećih prsa
    200 ml
    vrhnja za kuhanje(ili kiseloga)
    1 v.ž senfa


      5 dag maslaca
    1 v.ž mješavine začina(vegeta...)
    sol,papar
    15 dag šampinjona

Priprema
    1.
    Piletinu narežemo na tanke komade i kuhamo 15-tak minuta u zavreloj posoljenoj vodi.Skuhano meso narežemo na tanke duguljaste komade.Na rastopljenom maslacu pržimo šampinjone narezane na tanke listove.Kada se proprže dodamo mješavinu začina,kuhanu piletinu pa sve zapržimo.Dodamo vrhnje i senf.


        2.
    Kratko prokuhamo ,pa maknemo s vatre.Poslužimo uz prilog i salatu po želji.
    Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari