ponedjeljak, 28. prosinca 2015.

Otac mu je umro prije 16 godina, ostao zatečen kada je prije par dana za svoj 30. rođendan od njega dobio OVO!



edan korisnik društvene mreže Reddit objavio je fotografiju čestitke za 30. rođendan koju je dobio od svog oca. I ne bi to bilo ništa neuobičajeno da njegov otac nije umro prije 16 godina!
Naime, korisnik pod imenom ChrisBenRoy objavio je sliku u utorak navečer koja je u manje od 24 sata prikupila više od 4.000 lajkova i 2.000 komentara te postala pravi hit na toj društvenoj mreži.

 


Objasnio je kako je njegov otac umro 1999. godine nakon jednoipolgodišnje borbe s rakom pluća i jetre.
– Nakon toliko kemoterapija i lijekova, shvatio je da ne može tako živjeti i jednostavno se prepustio. To sam shvatio kada sam vidio da je kupio čestitke za rođendane za mene i brata za puno godina unaprijed – objasnio je muškarac.



  Kaže kako je sličnu čestitku dobio i za svoj 13., 20., 21., i 25. rođendan te na dan kada je položio vozački ispit. Čestitke je sve to vrijeme čuvala njegova majka koja mu ih je davala kada je trebala.
U čestitci za 30. rođendan otac mu je napisao kako je vrijeme da prestane govoriti “čovječe” te da okrene kapu za bejzbol naopačke. Potpisao ju je s “voli te tata”.
Izvor: Večernji.hr

1 komentar:

  1. How does poker pay out on a poker game? | Dr.MCD
    For 대전광역 출장마사지 poker players, poker, a payout percentage, is the most 영주 출장안마 popular type 동해 출장샵 of bet in casino poker. In this section, 남양주 출장안마 we cover all of 포천 출장안마 the

    OdgovoriIzbriši