ponedjeljak, 28. prosinca 2015.

U novogodišnjoj sedmici: Djevice mogu uploviti u paralelnu vezu, Vage očekuje važan poslovni sastanak…



Zvijezde prognoziraju šta će se dešavati tokom ove nedelje, par dana prije i par dana poslije dočeka 2016.




OVAN
POSAO: Ne dokazujte sebi, niti saradnicima kako ste u pravu i kako možete da se izborite sa svim preprekama koje vas opterećuju neko vrijeme, bar ne po svaku cenu. Umjesto traćenja energije i vremena, usmjerite se na kreativne načine širenja posla i dobijanja investicija, više će vam koristiti.
LJUBAV: Osjećate da ste u stabilnoj vezi, ali ove nedelje ćete biti prilično raspoloženi za samoću i to će vam biti način opuštanja koji će vam prijati.
ZDRAVLJE: Umor i pospanost.

BIK
POSAO: Uložite novac u dugoročne projekte koji vam donose stabilnost na duže staze i oslonite se na uglednog, ili starijeg finansijskog savetnika. Ukoliko se bavite dekoraterskim polsovima, bićete zapaženi po originalnosti i svježini ideja. Nezaposleni mogu dobiti priliku kratkoročnog, ali vrlo korisnog posla.
LJUBAV: Ugodni trenuci u kakvom god da ste statusu, bilo sa voljenom osobom, bilo sa porodicom, pokažite koliko vam to znači.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura.

BLIZANCI
POSAO: Ukoliko ste planirali da putujete u inostranstvo, ne očekujte mnogo pomaka ove nedelje, jer je nemoguće uskladiti sve administrativne poslove i vrijeme praznika. Moguć početak novog projekta kakav niste planirali, a dolazi zahvaljujući mlađim kolegama na vaš dnevni raspored.
LJUBAV: Osobe u znaku Vodolije mogu vas osvojiti svojom posebnošću i prijatnim razgovorom, ali za vezu, morate biti strpljivi i ići korak po korak.
ZDRAVLJE: Slabija cirkulacija.

RAK
POSAO: Novac vam dolazi od ugovora koje ste sklopili krajem prošle godine i na neki način ste digli ruke od realizacije. Ukoliko ste povezani sa trgovinom, ili putovanjima, ne očekujte previše posla ove nedelje. Uskoro ćete dobiti vijesti o partnerstvu sa velikom korporacijom, pa pripremite dokumenta za to.
LJUBAV: Tako ste osjetljivi tokom ove nedelje, da svaki slučajan gest može da vam izgleda kao veliki problem. Budite okrenuti lijepim i prijatnim stvarima, da se bolje osjećate.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

LAV
POSAO: U pravu ste ako ste poslove koje treba da uradite u periodu između 30.decembra i 2.januara odložili, jer ćete imati osjećaj da se sve dešava po najgorem mogućem scenariju, kao da ništa ne možete isplanirati i odraditi kako treba. Radite samo neophodne stvari, a vijeće planove i poslove ostavite za slijedeću nedelju.
LJUBAV: Nasuprot poslovnom polju, ovdje ima i strasti i dešavanja i to ne malo, čak i da ste u dugim vezama, osjetićete priliv emocija i energije.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Iznenadni preokret na poslu će vas zaista usrećiti. Tako ako je budućnost vaše firme, a samim tim i vaš posao bio neizvjestan, sada ćete biti sigurni da je sve u redu i da ćete još dugo raditi tu gdje ste sada. Moguće su i vijesti o povećanju zarade koje niste ni sanjali. Budite timski orijentisani, kao vam se kolege ne bi osjećale kao gubinici.
LJUBAV: Osrednja situacija u ljubavnim dešavanjima vas navodi na osjećaj dosade i želje za avanturom, ali ipak, ne žurite da po svaku cenu, uđete u paralelnu vezu.
ZDRAVLJE: Bolovi u grlu.

VAGA
POSAO: Želite da prepoznate šta da nastavite, a šta ne na poslu, ali kao da ne možete biti ni u šta sigurni. Smirite se i tokom ove nedelje, osluškujte svoje misli i ideje, imaćete odličnu ideju kako da spojite lijepo s korisnim, i od jednog posla koji vam prija, dobijete materijalnu satisfakciju. Važan sastanak je moguć 2. januara.
LJUBAV: Usamljeni imaju osjećaj kao da proživljavaju sto godina samoće, a ne vide divljenje osobe iz kruga prijatelja. A oni u vezama, prosto će uživati u partnerovim poklonima i riječima.
ZDRAVLJE: Virusi i prehlada.

ŠKORPIJA
POSAO: Isplatite bez ostatka dospelu obavezu, jer ćete kasnije imati dobre prilike za ulaganje u poslove povezane sa kupoprodajom opreme, vozila, ili mašina za izradu predmeta za svakodnevnu upotrebu.Oni koji se bave istraživanjem, dobiće poziv iz inostranstva koji su samo sanjali do sada.
LJUBAV: Strastveni ste i željni ljubavi, ali to ponekad ne pokažete baš onako kako jeste, očekujući da partner to sam osjeti. Pa pokažite prava osjećanja, sve će biti lijepše i lakše tada.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO: Dužnosti zovu, a obaveze su neizbežne, pa već poslije2. januara, imate vrlo važan posao koji može mnogo da vam znači kasnije, zato ne dopuštajte sebi kašnjenja i preteranu ležernost. Mogući su neočekivani materijalni dobici od reklama, ili kratkotrajnih poslova, nađite vremena za to.
LJUBAV: Srećni ste i zaljubljeni, pa se ne opterećujte šta to ne vidite i šta će biti dalje, samo prosto uživajte u ovakvom periodu.
ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima.

JARAC
POSAO: Vrijeme je novac, pa makar bilo i oko praznika. Već ove nedelje, vi ćete isplanirati i ugovoriti poslove koji vas vode u materijalnu sigurnost tokom većeg dijela godine. Naročito dobru perspektivu imaju oni koji se bave ekonomijom i bankarstvom, jer će zaključiti odličan ugovor.
LJUBAV: Pomalo vam nedostaje vrijeme za porodicu i prijatelje, ali ste učinili izbor koji ste morali da učinite, a kad završite poslove, naći ćete vremena za zadovoljstva.
ZDRAVLJE: Solidno se osjećate.

VODOLIJA
POSAO: Niste baš raspoloženi za mnogo posla tokom ove nedelje, a kao za inat, telefon će vam stalno zvoniti i svi će nešto morati sa vama da se konsultuju i da od vas traže savjet. Poslovi povezani sa turizmom su naročito dobar izbvor zarade, pa ako ste u tim vodama, ne oklevajte.
LJUBAV: Lijepa nedelja kao u nekoj romantičnoj priči, prosto da ne vjerujete kako je sve mirno i skladno.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RIBE
POSAO: Kontakti sa osobama koje mogu da vam pomognu svojim zavidnim organizatorskim sposobnostima da uspešnije predstavite svoj posao. Predavači će imati poziv da promjene ustanovu u kojoj su radili do sada, ali ne i posao kojim su se bavili. Pa ako ste mislili da promenite delatnost, sačekajte polovinu mjeseca.
LJUBAV: Sreća na ljubavnom planu vas je stvarno poslužila, našli ste osobu koja je kao stvorena za vas.
ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.


http://www.cafe.ba/

0 komentari